Livrare

Livrat în termen de 24 de ore

Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 400 de lei, pe întreg teritoriul României.

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL SRL se obligă să livreze bunurile prin curierat door-to-door către Cumpărător sau să le pună la dispoziția Cumpărătorului în showroom-urile sale, la alegerea Clientului.

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL SRL va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor de însoțire.

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL SRL va livra Bunurile numai pe teritoriul României.

GARANȚII

Bunurile vândute de MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL SRL beneficiază de condiții de garanție în conformitate cu legislația în vigoare și cu politicile comerciale ale producătorilor. Pentru o corectă comunicare a certificatului de garanție aferent Bunurilor din Comandă, Cumpărătorul este obligat să actualizeze datele din contul său ori de câte ori este necesar și să acceseze informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi.

Confirmarea
ta prin email

Odată ce am expediat comanda, veți primi un e-mail de confirmare. Livrăm cu FanCurier. Atunci când este posibil, vă vom trimite un număr de urmărire, așa cum a fost furnizat de transportator.

Expedierile se fac zilnic, de luni până vineri până la ora 12:00 PM, ora României. Produsele comandate după ora 12:00 sunt expediate a doua zi.

Comanda
a fost expediată

Nu urmărim coletele și nu avem acces la informații suplimentare privind locația unui colet, în afară de numărul de urmărire al expeditorului, care vă este furnizat atunci când un colet este expediat. Dacă expediați la nivel internațional sau dacă optați pentru expediere rapidă, tariful perceput se schimbă pe bază de greutate colet și pe locația dvs.

In livrare
cu notificare

Odată ce am expediat comanda, veți primi un e-mail de confirmare.

Livrăm cu FanCurier.
Atunci când este posibil, vă vom trimite un număr de urmărire, așa cum a fost furnizat de transportatorul de transport, atunci când comanda dvs. este expediată.
Vă rugăm să acordați cel puțin 12 ore pentru ca site-ul web al expeditorului să se actualizeze înainte de a căuta ID-ul de urmărire.