Materialele
Noastre

Aur Italian
18k

Un 18 carate înseamnă pur și simplu că, dintr-un total de 24 de părți, 18 părți ale piesei sunt din aur, iar 6 părți sunt alcătuite din alte metale.

Metalele suplimentare din aurul de 18 carate au rolul de a face ca aliajul să fie mai dur și mai durabil decât aurul pur (24K), care este prea moale pentru bijuterii.

Diamante de mină

Diamantul este o formă solidă a elementului carbon cu atomii săi dispuși într-o structură cristalină numită diamant cubic. Majoritatea diamantelor naturale au vârste cuprinse între 1 miliard și 3,5 miliarde de ani. Majoritatea s-au format la adâncimi cuprinse între 150 și 250 de kilometri (93 și 155 de mile) în mantaua Pământului.

Diamante de laborator

“Folosim diamante cultivate în laborator pentru că este alegera firească, sunt mai ieftine, dar au aceleași caracteristici ca și diamantele de mină.”

Principala diferență dintre un diamant crescut în laborator și un diamant extras din mine naturale este pur și simplu modul în care este creat. Un diamant extras din mină se formează în mod natural la mare adâncime sub scoarța terestră, unde temperaturile și presiunile sunt foarte ridicate.

Noi imităm același proces în laboratorul nostru folosind un proces de depunere chimică în fază de vapori (CVD).

Perle

O perlă este un obiect dur, strălucitor, produs în interiorul țesutului moale (în special mantle) al unei cochilie molusca sau un alt animal, cum ar fi conulariidele fosile. La fel ca și cochilia unei moluște, o perlă este compusă din carbonat de calciu (în principal aragonit sau un amestec de aragonit și calcit) în formă cristalină minusculă, care s-a depus în straturi concentrice.