MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L., în calitatea sa de operator de date cu caracter personal și proprietar al www.micri.ro, vă informează că atunci când accesați www.micri.ro, pentru a beneficia de informațiile și/sau serviciile/produsele oferite de acesta, este necesar să consultați secțiunea “Politica de confidențialitate” și să respectați “Termenii și condițiile” de mai jos:

 


www.micri.ro este un magazin online dedicat oricărei persoane interesate, este ușor de accesat, este gratuit din punct de vedere al accesibilității și constă în: materiale legate de industria bijuteriei, prezentarea spre vânzare a produselor și serviciilor comercializate de MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. (denumite în continuare “Bunuri”) și materiale din domenii tangențiale, cum ar fi, dar fără a se limita la legislație națională și internațională, articole, știri, noutăți. Aceste materiale sunt guvernate de reglementările existente în legislația relevantă în vigoare.

 


Conținutul site-ului www.micri.ro are ca scop informarea utilizatorilor cu privire la sectorul bijuteriilor și promovarea produselor și serviciilor oferite de operator, cu posibilitatea ca aceștia să le comande/achiziționeze online.

 


Proprietarul site-ului are dreptul, în orice moment, de a aduce modificări conținutului și poate face actualizări/îmbunătățiri/adăugiri/modificări ale structurii, formei și conținutului în mod unilateral, fără a anunța în prealabil nicio persoană.

 


Utilizatorii pot accesa/utiliza www.micri.ro doar în interes personal, cu bună credință. În cazul citării / imprimării / reutilizării informațiilor postate pe www.micri.ro, trebuie indicată sursa de colectare.

 


Utilizatorul este singurul responsabil atât față de MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L., cât și față de terți / persoane vizate / consumatori în ceea ce privește accesul, utilizarea și manipularea conținutului.

 


MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. se va asigura că pe site nu este publicat niciun fel de material de orice fel care ar putea încălca vreo prevedere legală sau vreun drept protejat de lege, moralitatea sau etica.

 


MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. (sau oricare dintre filialele, afiliații, angajații, agenții, consilierii, specialiștii săi) nu poate fi trasă la răspundere pentru orice daune și/sau litigii apărute în legătură cu și/sau din utilizarea/reutilizarea, diseminarea și transmiterea, denaturarea oricărei(e) părți a conținutului, pentru orice informație utilizată de către terțe părți sau site-uri cu referire la site-ul www. micri.ro sau pentru orice software utilizat pe site-ul www.micri.ro care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau poate genera alte erori, în orice mod, cu încălcarea Termenilor și Condițiilor și a legislației aplicabile.

 


MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terțe părți prezentate pe acest site.

Vă rugăm să înțelegeți că toate aceste precauții sunt inerente utilizării oricărui site și că MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. se angajează în mod constant să încerce să vă ofere informații cât mai actuale și mai exacte.

 


DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonică sau electronică) prin care MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. își desfășoară operațiunile comerciale.

Documentul și informațiile puse la dispoziție pe site vor constitui baza Contractului, la care se adaugă un certificat de garanție emis de MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. sau de unul dintre partenerii săi pentru Bunurile achiziționate.

 


POLITICA DE VÂNZĂRI ONLINE

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. poate publica pe site informații despre Bunuri și/sau Servicii și/sau promoții direct sau prin intermediul partenerilor comerciali, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Toate prețurile pentru bunurile prezentate pe site sunt exprimate în RON și includ TVA.

În cazul plăților online, MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. nu este/nu poate fi responsabilă pentru orice alte costuri suplimentare suportate de Cumpărător, inclusiv, dar fără a se limita la comisioanele de conversie valutară aplicate de banca emitentă a cardului Cumpărătorului, în cazul în care moneda de emitere diferă de RON. Cumpărătorul este singurul responsabil pentru această acțiune.

Toate informațiile folosite pentru a descrie bunurile disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. și sunt folosite exclusiv în scop de prezentare.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă. MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. va emite Cumpărătorului o factură pentru Bunurile livrate, fiind obligația Cumpărătorului de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislația în vigoare. Pentru comunicarea corectă a facturii aferente comenzii, Cumpărătorul este obligat să actualizeze datele din contul său ori de câte ori este necesar și să acceseze informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi.

 


LIVRAREA BUNURILOR

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. se angajează să livreze bunurile prin curierat door-to-door către Cumpărător sau să le pună la dispoziția Cumpărătorului în showroom-urile sale, la alegerea Clientului.

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor de însoțire.

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. va livra Bunurile numai pe teritoriul României.

 


GARANȚII

Bunurile comercializate de MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. beneficiază de condiții de garanție în conformitate cu legislația în vigoare și cu politicile comerciale ale producătorilor. Pentru o corectă comunicare a certificatului de garanție aferent Bunurilor din Comandă, Cumpărătorul este obligat să actualizeze datele din contul său ori de câte ori este necesar și să acceseze informațiile și documentele aferente fiecărei comenzi.

 


TRANSFERUL DE PROPRIETATE ASUPRA BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor se transferă la livrare, după efectuarea plății integrale de către Cumpărător la adresa indicată în Comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factură în cazul ridicării Bunurilor din showroom).

 


RETURNARE

Prin crearea unui cont și/sau utilizarea conținutului și/sau plasarea comenzilor, Utilizatorul/Cumpărătorul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării comenzii.

Ulterior creării contului, utilizarea contului va constitui acceptarea modificărilor aduse Termenilor și Condițiilor Site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.

 


Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificați în orice moment de către MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. și sunt obligatorii pentru Clienți/Utilizatori/Cumpărători de la data afișării pe Site. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului este confirmată prin bifarea căsuței corespunzătoare de pe Site și/sau prin trimiterea comenzii și/sau efectuarea plății online.

Cumpărătorul poate returna Bunurile achiziționate online în ambalajul lor original (cu eticheta și cutia intacte, dacă este cazul) în termen de 14 zile de la primirea Bunurilor. Bunurile vor fi returnate pe cheltuiala Cumpărătorului, folosind același serviciu de transport care a expediat Bunurile. În cazul în care Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în termenul legal de retragere, Cumpărătorul trebuie să returneze și orice cadouri care au însoțit Bunurile. În cazul în care Cumpărătorul întârzie sau este în întârziere cu returnarea Bunurilor, depășind perioada de 14 zile de la data primirii Bunurilor, Cumpărătorul va pierde beneficiul retragerii. Bunurile care au fost alterate, manipulate, deteriorate, lipsă, uzate sau care nu sunt în starea vizuală/estetică în care au fost primite de la curier nu pot fi returnate în baza dreptului de retragere al Cumpărătorului. Sub rezerva returnării Bunurilor, MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. va rambursa suma plătită de către Cumpărător în termen de maximum 14 (paisprezece) zile de la data notificării scrise a Cumpărătorului cu privire la decizia de retragere din Contract. Suma rambursată nu include costurile inițiale de livrare a Bunurilor prin curier la adresa indicată de Cumpărător.

 


COPYRIGHT

Conținutul site-ului www.micri.ro, constând în imagini, texte, grafice, simboluri, grafice web, scripturi, programe, logo-uri, inclusiv alte conținuturi și desene care poartă simbolul “©”, este protejat de legile și tratatele internaționale privind drepturile de autor și de alte legi și tratate privind proprietatea intelectuală. Utilizarea fără acordul MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. a oricăruia dintre elementele enumerate mai sus este pedepsită de legile în vigoare. Conținutul paginilor acestui site nu poate fi copiat, reprodus, transferat, încărcat, publicat sau distribuit în nici un fel, integral sau parțial, fără acordul prealabil scris al proprietarului, cu excepția stocării pe computerul personal al utilizatorului și a imprimării de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uz personal. Logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea www.micri.ro sau a partenerilor săi contractuali. Logo-urile și informațiile nu pot fi utilizate pe niciun alt site web, altul decât acest site, fără acordul prealabil scris al proprietarului.

Drepturi de autor © 2022 www.micri.ro