Termeni si conditii

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. SRL, în calitate de operator de date cu caracter personal și proprietar al www.micri.ro, vă informează că, în momentul în care accesați www.micri.ro, urmând să beneficiați de informațiile și/sau serviciile / produsele oferite de acesta, este necesar să consultați rubrica ”Politica de confidențialitate” și să respectați ”Termenii și condițiile” de mai jos:

 

www.micri.ro este un magazin online dedicat oricărei persoane interesate, este ușor accesibil, este gratuit ca accesibilitate și se compune din: materiale referitoare la industria bijuteriilor, prezentarea în scopul vânzării a produselor și serviciilor comercializate de MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. SRL (denumite în continuare „Bunurile”) și din materiale din domenii tangente, cum ar fi dar fără a se limita la legislație națională și internațională, articole, știri, noutăți. Aceste materiale sunt guvernate de reglementările existente în legislația în vigoare în materie.

 

Conținutul www.micri.ro are drept scop informarea utilizatorilor cu privire la domeniul bijuteriilor și promovarea produselor și serviciilor furnizate de operator, cu posibilitatea de a fi comandate/achiziționate online de către aceștia.

 

Proprietarul site-ului are dreptul, oricând, să realizeze schimbări ale conținutului și poate aduce actualizări / îmbunătățiri / completări / modificări de structură, formă și fond, în mod unilateral, fără nicio notificare prealabilă a vreunei persoane.

 

Utilizatorii pot accesa/utiliza www.micri.ro numai în interes personal, cu bună credință. În cazul citării / printării / reutilizării informațiilor postate pe www.micri.ro se va face în mod obligatoriu precizarea sursei de colectare.

 

Utilizatorul este unicul responsabil atât față de MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L., cât și față de terți / persoane vizate / consumatori, în legătură cu accesarea, utilizarea și manipularea conținutului.

 

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. se va asigura că pe site nu sunt publicate niciun fel de materiale de natură a aduce atingere vreunei dispoziții legale sau vreunui drept legal protejat, bunelor moravuri și eticii.

 

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. (sau oricare dintre subsidiari, afiliați, angajați, agenți, consilieri, specialiști) nu poate fi tras/ă la răspundere pentru eventualele prejudicii și/sau litigii izvorâte în legătură cu și/sau din utilizarea/reutilizarea, diseminarea și transmiterea, denaturarea uneia/mai multor părți ale conținutului, pentru orice informație folosită de terți sau site-uri cu trimitere la site-ul www.micri.ro sau pentru orice software folosit pe site-ul www.micri.ro și care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau poate genera alte erori, în orice mod, cu încălcarea Termenilor și Condițiilor și a legislației în vigoare în materie.

 

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, prezentați în acest site.

Vă rugăm să înțelegeți că toate aceste precauții sunt inerente utilizării oricărui site și că MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. își asumă în mod constant misiunea de a încerca să vă ofere informații cât mai actuale și cu un grad cât mai mare de acuratețe.

 

DOCUMENTELE CONTRACTUALE

Prin înregistrarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonică sau e-mail) prin care MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. își derulează operaţiunile comerciale.

Documentul și informaţiile puse la dispoziţie pe site vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanţie emis de către MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. sau un partenerii acesteia pentru Bunurile achiziționate.

 

POLITICA DE VANZARE ONLINE

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. poate publica pe site informaţii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promoții practicate în mod direct sau prin intermediul partenerilor comerciali, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente bunurilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) si includ T.V.A.

În cazul plăţilor online, societatea MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. nu este/nu poate fi făcută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutara aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul in care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acţiune o poartă numai Cumpărătorul.

Toate informaţiile folosite pentru descrierea bunurilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L., acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Preţul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare comandă. MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii în conformitate cu legislaţia în vigoare. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente comenzii, Cumpărătorului îi revin obligaţiile de a-și actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul său și de a accesa informaţiile și documentele aferente fiecărei comenzi.

 

LIVRAREA BUNURILOR

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. se obligă să livreze bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător sau să le pună la dispoziția acestuia în showroom-urile proprii, conform opțiunii Clientului.

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. va efectua livrarea Bunurilor numai pe teritoriul României.

 

GARANTII

Bunurile comercializate de către MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L., beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Pentru o corectă comunicare a certificatului de garanţie aferent Bunului din Comandă, Cumpărătorului îi revin obligaţiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul său și sa acceseze informaţiile și documentele aferente fiecărei comenzi.

 

TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea integrală a plății din partea Cumpărătorului la adresa indicată în comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul ridicării bunurilor din showroom).

 

RASPUNDERE

Prin crearea contului și/sau utilizarea conţinutului și/sau plasarea comenzilor, Utilizatorul/Cumpărătorul accepta în mod expres și fără echivoc Termenii și condiţiile site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul site-ului, existenta la data creării contului si/sau utilizării conţinutului si/sau la data plasării comenzii.

Ulterior creării contului utilizarea acestuia echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condiţiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condiţiilor Site-ului.

 

Termenii și Condiţiile Site-ului pot fi modificați oricând de către MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L., aceştia fiind opozabili Clienţilor/Utilizatorilor/Cumpărătorilor de la data afișării pe Site. Acceptarea Termenilor și Condiţiilor site-ului se confirmă prin bifarea chec boxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea comenzii si/sau prin efectuarea unei plăți online.

Cumpărătorul poate returna Bunurile cumpărate online, în ambalajul original (cu eticheta și cutia intacte, după caz) în termen de 14 zile de la data recepționării Bunurilor. Returnarea Bunurilor se va face pe cheltuiala Cumpărătorului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. În cazul în care Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere, acesta trebuie sa returneze și eventualele cadouri care au însoțit Bunurile. În cazul în care Cumpărătorul va întârzia sau va produce întârzieri în returnarea Bunurilor, depășind perioada de 14 zile de la data recepționării Bunurilor, acesta va pierde beneficiul de retragere. Bunurile modificate, alterate, lovite, având elemente lipsă, uzate sau care nu se află în starea vizuală/estetică în care au fost recepționate de la curier, nu pot fi returnate în baza dreptului de retragere al Cumpărătorului. Sub condiția returnării Bunurilor, societate MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. va rambursa suma plătită de Cumpărător în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării acesteia în scris de către Cumpărător asupra deciziei de retragere din Contract. Suma înapoiată nu include cheltuielile inițiale de livrare a Bunurilor prin curier, la adresa indicată de Cumpărător.

 

COPYRIGHT

Conținutul www.micri.ro, constând în imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri, inclusiv alte tipuri de conținut, precum și modelele care poartă simbolul „©”, sunt protejate de legile și tratatele internaționale privind protecția dreptului de autor, precum și de alte legi și tratate privind proprietatea intelectuală. Folosirea fără acordul MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul paginilor acestui site nu va fi copiat, reprodus, transferat, încărcat, publicat sau distribuit în orice mod, în totalitate sau parțial, fără acordul prealabil scris al proprietarului, cu excepția stocării pe computerul personal al utilizatorului și a tipăririi de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal. Logo-urile care apar pe acest website sunt proprietatea www.micri.ro sau a partenerilor contractuali. Logo-urile și informațiile nu pot fi utilizate pe orice alt site, diferit de acest website, fără acordul prealabil al proprietarului, exprimat în scris.

 

Copyright © 2021 www.micri.ro. Toate drepturile rezervate.