Povestea MICRI

MICRI

Este mai mult decât bijuterii, este o tradiție de familie!

În 1991, Micri Gold Bijuterii a fost primul magazin privat de bijuterii de lux din România. De-a lungul anilor, Micri Gold a fost un pionier în domeniul bijuteriilor și ceasurilor de înaltă ținută din țara noastră. Magazinul a adus și reprezentat exclusiv branduri internaționale de bijuterii și ceasuri, neavând practic niciun concurent direct în nișa pe care o abordează.

"O bijuterie înseamnă poveste, emoție, mesaj." - Jennifer-Ann Niculescu

După 25 de ani, Micri Gold se reinventează, devenind Casa de Bijuterii “Micri”. Astfel, Micri își concentrează atenția asupra “bijuteriilor personalizate”. Clientul, împreună cu bijutierul Micri, își poate construi propriul model care să îl reprezinte, deoarece bijuteriile sunt o extensie a personalității și bunului său gust, a propriului său stil de viață.

Despre Noi

Valori

Lumea este casa noastră și suntem datori să o lăsăm mai bună decât am găsit-o. Tot ceea ce facem, de la crearea de produse durabile la construirea de comunități, se bazează pe acest principiu. Atunci când cumpărați bijuterii MICRI, îi susțineți pe artiștii noștri și îi ajutați să își îmbunătățească viața și pe cea a familiilor lor. De asemenea, diamantele cultivate în laborator pe care le producem au o amprentă ecologică.

Filozofia noastra

Construit pe ideea că viața este a ta si este unică, MICRI este un brand de bijuterii fine, modulare care îți permite să trăiești exact așa cum ești într-o lume cu posibilități nelimitate.

Diamantele Micri cultivate în laborator sunt certificate IGI

Viziune

Carbon Dynamics și MICRI au prezentat joi, 12 mai 2022, în cadrul evenimentului “Diamantul de laborator – un vis devenit realitate”, desfășurat la Muzeul Național de Geologie (MNG), primul diamant de înaltă calitate crescut în primul și singurul laborator din România destinat industriei de bijuterii.
Suntem în domeniul bijuteriilor de peste 32 de ani, iar pasiunile noastre au fost întotdeauna diamantele, bijuteriile și grija pentru dumneavoastră, clientul nostru. Din acest motiv, am ales să proiectăm majoritatea bijuteriilor folosind diamante create în laborator.

Fie că este vorba despre un inel de logodnă, o verighetă unică sau orice alt tip de bijuterie, credem că diamantele create în laborator vă oferă posibilitatea de a alege – oportunitatea de a alege un diamant în care puteți avea încredere că este de înaltă calitate, accesibil, etic și ecologic.
1,14 ct diamant de laborator