Retur și anulare

Absolut, da. MICRI asigură fiecare achiziție pe perioada în care aceasta se află în tranzit până când vă este livrată. Pentru că dorim să ne asigurăm că primiți produsele, vă solicităm să semnați pentru bunurile livrate. În acel moment, deveniți responsabil pentru bijuterii. Cu toate acestea, în cazul în care bijuteriile urmează să fie livrate unei alte persoane decât dumneavoastră, atunci semnătura destinatarului la adresa de livrare specificată constituie confirmarea de livrarea pentru MICRI, iar responsabilitatea pentru produs este transferată în acel moment.

Noi plătim transportul dacă comanda dvs. este mai mare de 400 RON. Orice taxe vamale suplimentare, taxe străine sau alte taxe, care pot fi impuse, vor fi suportate de către client.

Cumpărătorul poate returna bunurile achiziționate online în ambalajul lor original (cu eticheta și cutia intacte, dacă este cazul) în termen de 14 zile de la primirea bunurilor. Bunurile vor fi returnate pe cheltuiala Cumpărătorului, folosind același serviciu de transport care a expediat Bunurile. În cazul în care Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în termenul legal de retragere, Cumpărătorul trebuie să returneze și orice cadouri care au însoțit Bunurile. În cazul în care Cumpărătorul întârzie sau este în întârziere cu returnarea Bunurilor, depășind perioada de 14 zile de la data primirii Bunurilor, Cumpărătorul va pierde beneficiul retragerii. Bunurile care au fost alterate, manipulate, deteriorate, lipsă, uzate sau care nu sunt în starea vizuală/estetică în care au fost primite de la curier nu pot fi returnate în baza dreptului de retragere al Cumpărătorului. Sub rezerva returnării Bunurilor, MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL S.R.L. va rambursa suma plătită de către Cumpărător în termen de maximum 14 (paisprezece) zile de la data notificării scrise a Cumpărătorului cu privire la decizia de retragere din Contract. Suma rambursată nu include costurile inițiale de livrare a Bunurilor prin curier la adresa indicată de Cumpărător.