Acești Termeni de Utilizare (Termenii) se aplică vânzărilor efectuate de MICRI DISTRIBUTION INTERNATIONAL SRL, societate constituită în conformitate cu legislația română, cu sediul social în Bd. Aviatorilor nr. 35., Sector 1, București, înregistrată la Registrul Comerțului București sub numărul J40/9860/2018, cu codul fiscal 39604533 (,,Societatea”) de abonamente

(,,Abonamente”) către persoane fizice și juridice care să le permită accesul la anumite beneficii (de exemplu, reduceri pentru diamantele cultivate în laborator, îngrijire gratuită a produselor, asistență personală specializată, acces la evenimente private).

Abonamentele vor fi achiziționate de către cumpărători prin intermediul serviciilor de plată ale NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. (denumită în continuare ,,Netopia”), cumpărătorii putând achiziționa Abonamentele prin utilizarea cardurilor de debit/credit sau prin orice alte metode de plată puse la dispoziție de Netopia, așa cum sunt descrise mai jos în prezentul document.

Cumpărătorii de subscrieri au dreptul de a primi jetoane nefungibile/NFT (denumite “NFT”).

Pentru evitarea oricărui dubiu, cumpărătorii Abonamentelor au opțiunea de a primi NFT-uri în plus față de Abonamente dacă ne furnizează adresele lor de portofel după efectuarea plății prețului aferent Abonamentelor, NFT-urile reprezentând un instrument util pentru dovada achiziției

Abonamentelor și pentru transferul facil al Abonamentelor la care se referă NFT-urile către o terță parte, dacă cumpărătorii intenționează să le transfere.

Compania (denumită uneori “Noi”, “Noi” sau “Al nostru”) poate vinde abonamentele cumpărătorilor inițiali (de exemplu, pasionați de tehnologie, persoane și entități interesate de diamantele cultivate în laborator și de impactul etic și ecologic al acestora) și va oferi beneficii (de ex. reduceri pentru diamantele cultivate în laborator, îngrijire gratuită a produselor, asistență personală specializată, acces la evenimente private) cumpărătorilor inițiali și cesionarilor ulteriori de Abonamente prin intermediul NFT-urilor (denumiți în prezentul document “Dumneavoastră” sau folosind termeni similari), sub rezerva acceptării de către Dumneavoastră a acestor Termeni.

Cumpărarea, achiziționarea și/sau deținerea abonamentelor (și a NFT-urilor corespunzătoare) constituie acordul dumneavoastră deplin și necondiționat cu privire la acești Termeni. Este posibil să actualizăm acești Termeni prin furnizarea unei noi versiuni online, iar utilizarea în continuare a site-ului nostru web situat la adresa URL MICRI – Finest Jewelery (,,Platforma”) după orice astfel de actualizare constituie acceptarea obligatorie a acestor modificări de către dumneavoastră. Acești Termeni reprezintă un contract obligatoriu între Dumneavoastră și Noi.

Prin accesarea sau utilizarea Platformei (inclusiv a serviciilor sau a contractelor inteligente în legătură cu NFT-urile), acceptați acești Termeni (în numele dumneavoastră sau al entității pe care o reprezentați) și declarați și garantați că aveți 18 ani sau mai mult și că aveți dreptul, autoritatea și capacitatea de a încheia acești Termeni (în numele dumneavoastră sau al entității pe care o reprezentați). De asemenea, declarați și garantați că sunteți autorizat în mod legal să primiți și să dețineți NFT-uri în jurisdicția dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți că acești Termeni se aplică tuturor Abonamentelor și NFT-urilor aferente.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, nu trebuie să achiziționați și să dețineți Abonamentele și NFT-urile aferente.

1. NFT-urile

NFT-urile sunt jetoane nefungibile corespunzătoare subscrierilor, bătute de Societate în două colecții, după cum urmează:

(i) O colecție de 5.000 de NFT denumite ” NFT de aur/abonamente” care sunt bătute folosind blockchain-ul Elrond (NFT de aur); și

(ii) O colecție de 5.000 de NFT denumite ”Carbon NFTs/ Subscripții” care sunt bătute folosind blockchain-ul Elrond (”Carbon NFTs”).

NFT-urile de aur și NFT-urile de carbon sunt denumite în mod colectiv ,,NFT-uri” în prezentul document.

Vă rugăm să rețineți că avem dreptul de a impune anumite condiții în legătură cu baterea NFT-urilor și cu primirea NFT-urilor de către Dumneavoastră, informându-vă prin intermediul Platformei, precum și prin postările noastre pe rețelele de socializare și/sau în comunitățile noastre.

2. Beneficii acordate prin subscripții și NFT corespunzătoare

(i) Deținătorii de NFT-uri Gold pot obține anumite beneficii, în funcție de decizia Noastră, cum ar fi:

a) 10% reducere la achiziționarea de diamante cultivate în laborator de la Noi;

b) îngrijire gratuită a produsului pentru bijuteriile noi achiziționate de la noi, in limita la o ingrijire per an;

c) asistență personală specializată constând în consultanță legată de orice bijuterie, indiferent dacă a fost achiziționată sau nu de la Noi, in limita la o consultatie per an si a maxim 60 de minute;

d) orice alt beneficiu dacă este anunțat de Noi pe Platformă, în postările de pe rețelele de socializare și/sau în comunitățile noastre.

(ii) Deținătorii de NFT-uri de carbon pot obține anumite beneficii, în funcție de decizia Noastră, cum ar fi:

a) 20% reducere la achiziționarea de diamante cultivate în laborator de la Noi;

b) îngrijire gratuită a produsului pentru bijuteriile noi achiziționate de la noi,, in limita la o consultatie per an si a maxim 60 de minute;

c) asistență personală specializată constând în consultanță legată de orice bijuterie, indiferent dacă a fost achiziționată sau nu de la Noi;

d) acces la evenimente private;

e) orice alt beneficiu dacă este anunțat de Noi pe Platformă, în postările de pe rețelele de socializare și/sau în comunitățile noastre.

Beneficiile unui NFT nu se cumuleaza cu alte oferte iar NFT-ul se foloseste individual chiar daca posesorul detine mai multe; astfel pentru fiecare comanda se pot folosi beneficiile unui singur NFT.

3. Vânzarea abonamentelor și baterea bancnotelor naționale de valoare corespunzătoare

Vânzarea Abonamentelor Gold/ NFT-urilor va începe la data și ora (data și ora de începere) anunțate de Noi pe Platformă, prin postări pe rețelele de socializare și/sau în comunitățile noastre.

Prețul de pornire pentru fiecare NFT Gold va fi de 10 $.

Luând în considerare faptul că utilizăm serviciile de procesare a plăților ale Netopia, NFTurile vor fi bătute manual, săptămânal, la sfârșitul fiecărei săptămâni, atunci când plățile aferente Abonamentelor corespunzătoare au fost efectuate prin intermediul procesatorului de plăți Netopia. Pentru evitarea oricărui dubiu, NFT-urile vor fi bătute după plata prețului Abonamentelor, iar NFT-urile vor fi transferate la adresa de portofel comunicată de Dumneavoastră către Noi.

Vânzarea Abonamentelor de Carbon/ NFT-urilor va începe la data și ora anunțate de Noi pe Platformă, prin postări pe rețelele de socializare și/sau în comunitățile noastre, Prețul de pornire pentru fiecare Carbon NFT va fi de 20 $.

Luând în considerare faptul că utilizăm serviciile de procesare a plăților ale Netopia, NFTurile vor fi bătute manual, săptămânal, la sfârșitul fiecărei săptămâni, atunci când plățile aferente Abonamentelor corespunzătoare au fost efectuate prin intermediul procesatorului de plăți Netopia. Pentru evitarea oricărui dubiu, NFT-urile vor fi bătute după plata prețului Abonamentelor, iar NFT-urile vor fi transferate la adresa de portofel comunicată de Dumneavoastră către Noi.

În viitor, prețul Abonamentelor poate fi stabilit de Noi la discreția Noastră și afișat pe Platformă în momentul achiziționării.

Vă rugăm să rețineți că trebuie să respectați Termenii și Condițiile, precum și cerințele din documentația disponibilă pe site-ul Netopia situat la adresa URL https://netopiapayments.

com/ “Site-ul Netopia”) și să îndepliniți toate condițiile necesare (inclusiv, fără a se limita la orice proces KYC, efectuat de Netopia fie direct, fie prin utilizarea unui furnizor terț de servicii KYC, după caz) solicitate de Netopia pentru procesarea cu succes a plății dumneavoastră.

Prin prezenta recunoașteți și acceptați că Netopia sau un furnizor de servicii KYC terț poate fi nevoit să întreprindă anumite activități KYC și/sau verificări AML, inclusiv să colecteze anumite date personale de la dumneavoastră. La cerere, veți furniza toate informațiile și documentele care sunt considerate necesare sau adecvate pentru a efectua verificări KYC și/sau AML.

Putem impune limite asupra numărului de Abonamente pe care le puteți achiziționa în cadrul oricărei vânzări de Abonamente și asupra prețului total de achiziție pe care îl puteți plăti pentru Abonamentele dvs. Astfel de limite de achiziție, dacă există, vor fi stabilite la discreția Noastră unică și absolută și vă vor fi afișate pe Platformă.

Puteți achiziționa Abonamentele (și să primiți ulterior NFT-urile aferente) folosind carduri de debit/credit (în monedă fiduciară), precum și folosind EGLD, în conformitate cu termenii și condițiile Netopia. Pentru evitarea oricărui dubiu, Compania va primi de la Netopia moneda fiat indiferent de metoda de plată și indiferent de tipul de monedă (fiat sau cripto) utilizată pentru plata efectuată de Dumneavoastră folosind serviciile Netopia.

4. Condiții de vânzare

Toate vânzările (indiferent de terminologia utilizată în comunicările noastre) de abonamente sunt definitive și nu există posibilitatea de anulare. Odată ce ați făcut achiziția unui Abonament (și veți primi NFT-ul corespunzător), trebuie să luați imediat măsurile necesare pentru a avea un portofel criptografic compatibil în care veți primi NFT-urile, în termenii și condițiile stipulate în acest document (de exemplu, activați sau descărcați orice conținut sau asigurați orice frază de pornire sau cheie privată corespunzătoare). Încurajăm utilizarea unor măsuri de stocare sigură, offline, pentru NFT-uri.

Puteți revinde, transfera în alt mod (schimba, dona, dărui) sau dispune în alt mod de NFTurile primite de la Noi, dacă acest lucru este permis de acești Termeni. Orice vânzare sau transfer trebuie să prevadă transferul tuturor drepturilor dvs. restante la momentul respectiv cu privire la respectiva NFT. Orice persoană care primește astfel de NFT de la Dumneavoastră este de acord și este obligată să respecte acești Termeni.

5. Proprietatea unei NFT

Dețineți un simbol nefungibil care reprezintă opera noastră de creație ca pe o proprietate, dar nu dețineți opera de creație în sine. Puteți să vă arătați proprietatea asupra NFT/s prin afișarea și partajarea operei de artă subiacente, dar nu dețineți niciun fel de proprietate legală, drept sau titlu de proprietate asupra drepturilor de autor, mărcilor comerciale sau altor drepturi de proprietate intelectuală asupra operei de artă subiacente, cu excepția licenței limitate acordate prin acești Termeni pentru opera de artă subiacentă.

Ne rezervăm toate drepturile de autor exclusive asupra operelor de artă care stau la baza NFT, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, dreptul de a reproduce unele părți/elemente/componente ale operei de artă fizice, de a pregăti lucrări derivate, de a expune, de a executa și de a distribui operele de artă.

6. Licența aferentă unei opere de artă bătute

Deținerea unui NFT este diferită de de deținerea unei opere de artă fizice. Vă încurajăm să vă expuneți, să promovați și să împărtășiți NFT-urile colecționate, dar nu puteți încălca niciunul dintre drepturile exclusive ale titularului drepturilor de autor – Compania.

Compania acordă o licență limitată, la nivel mondial, pentru a afișa operele de artă care stau la baza NFT-urilor deținute în mod legal și obținute în mod corespunzător de către Dumneavoastră.

Licența dvs. include dreptul de a expune lucrarea în mod privat sau public:

(i) în scopul promovării sau împărtășirii achiziției, proprietății sau interesului Dumneavoastră în NFT, de exemplu, pe rețelele de socializare, pe bloguri;

(ii) în scopul de a împărtăși, promova, discuta sau comenta NFT.

Aveți dreptul să vindeți, să tranzacționați, să transferați sau să utilizați NFT, dar nu puteți face “utilizare comercială” a operei de artă care stă la baza acesteia, inclusiv, de exemplu, prin vânzarea de copii ale operei de artă, vânzarea accesului la opera de artă, vânzarea de lucrări derivate care încorporează opera de artă sau exploatarea comercială a operei de artă în alt mod.

Nu aveți voie și nici nu permiteți unei terțe părți să facă sau să încerce să facă oricare dintre cele de mai sus:

(a) să utilizeze operele de artă pentru a face publicitate, a comercializa sau a vinde orice produs sau serviciu al unei terțe părți;

(b) să vândă, să distribuie în scop comercial sau să comercializeze în alt mod mărfuri/produse/activele care includ, conțin sau constau din opera de artă;

(c) încorpora operele de artă în filme, videoclipuri, jocuri video sau orice alte forme de media în scop comercial, cu excepția cazului în care o astfel de utilizare este permisă în mod expres de acești Termeni sau numai pentru uz personal și necomercial;

(b) să modifice, să denatureze sau să efectueze orice altă modificare a operei de artă care ar aduce atingere onoarei sau reputației Noastre;

(c) să utilizeze operele de artă în legătură cu imagini, videoclipuri sau alte forme de media care prezintă ură, intoleranță, violență, cruzime sau orice altceva care ar putea fi considerat în mod rezonabil ca fiind un discurs de ură sau care încalcă în alt mod drepturile altora;

(d) încercarea de a obține o marcă comercială, drepturi de autor sau de a dobândi în alt mod drepturi de proprietate intelectuală suplimentare asupra operei de artă;

(e) încercarea de a bate monedă, de a simboliza sau de a crea un jeton criptografic suplimentar reprezentând aceeași operă de artă;

(f) să falsifice, să denatureze sau să ascundă paternitatea operei de artă sau a NFT; sau

(g) utiliza în alt mod operele de artă în beneficiul dumneavoastră sau al unei terțe părți în scopuri comerciale.

7. Plăți și tranzacții efectuate prin Netopia

Trebuie să respectați toți termenii și condițiile Netopia, inclusiv în cazul plăților efectuate în criptomonede prin intermediul serviciilor Netopia. Nu avem niciun control asupra acestor plăți sau tranzacții procesate de Netopia și nici nu avem capacitatea de a anula orice plată sau tranzacție. Nu oferim rambursări pentru nicio achiziție de abonamente.

8. Drepturile societății

Compania deține toate drepturile legale, titlurile și interesele privind toate drepturile de proprietate intelectuală asupra operelor de artă creativă (creații) care stau la baza NFTurilor, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor și mărcile comerciale.

În calitate de proprietar al drepturilor de autor, compania se bucură de mai multe drepturi exclusive asupra operelor de artă, inclusiv dreptul de reproducere, dreptul de a pregăti lucrări derivate, dreptul de a le distribui și dreptul de a le expune sau de a le executa. Sub rezerva și în conformitate cu acești Termeni, Compania recunoaște, înțelege și este de acord că baterea unei opere de artă constituie o acordare expresă și afirmativă a drepturilor de licență limitate asupra operelor de artă tuturor proprietarilor de NFT, așa cum se prevede în prezentul document.

9. Declarații și garanții

Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a primi NFT-uri. Prin achiziționarea de Abonamente și primirea NFT-urilor corespunzătoare, declarați și garantați că:

(a) aveți cel puțin 18 ani, așa cum se menționează anterior în acești Termeni;

(b) au deplina putere și autoritate de a încheia prezentele condiții;

(c) nu au fost incluse pe niciuna dintre listele de sancțiuni publicate și menținute de Organizația Națiunilor Unite, Uniunea Europeană, orice stat UE, Regatul Unit, Trezoreria și Oficiul pentru controlul activelor străine (OFAC) din SUA;

(d) nu sunt cetățeni sau rezidenți ai unei zone geografice care face obiectul unor sancțiuni sau embargouri din partea Statelor Unite, a UE, a OCDE sau a altor sancțiuni sau embargouri aplicabile, și nici nu se află într-o astfel de zonă;

(e) nu sunteți o persoană fizică sau o persoană angajată de o entitate sau asociată cu o entitate, identificată pe lista persoanelor sau entităților refuzate de către

Departamentul Comerțului al SUA, pe lista persoanelor special desemnate de către Departamentul Trezoreriei al SUA, pe lista părților excluse de la interdicție a Departamentului de Stat al SUA sau pe alte liste de sancțiuni aplicabile, în special pe listele de sancțiuni ale UE sau ale OCDE.

Prin prezenta declarați și sunteți de acord că, dacă țara dumneavoastră de reședință sau alte circumstanțe se schimbă astfel încât declarațiile de mai sus nu mai sunt corecte, veți înceta imediat să utilizați NFT-urile. Sunteți de acord că nu veți vinde cu bună știință sau nu veți transfera în alt mod NFT-uri către o parte care face obiectul sancțiunilor SUA sau al altor sancțiuni aplicabile, în special lista de sancțiuni a UE sau a OCDE;

(f) nu sunt cetățeni sau rezidenți ai unei zone geografice în care achiziționarea, deținerea sau utilizarea de NFT este interzisă prin lege, decret, regulament, tratat sau act administrativ aplicabil.

Dacă utilizați serviciile în numele unei persoane juridice, declarați și garantați că:

(a) o astfel de entitate juridică este organizată în mod corespunzător și există în mod valabil în conformitate cu legile aplicabile din jurisdicția în care este organizată;

(b) Sunteți autorizat în mod corespunzător de către această persoană juridică să acționați în numele acesteia;

(c) orice beneficiar efectiv al persoanei juridice, director, angajat, furnizor de servicii sau orice altă persoană fizică legată în vreun fel de societate nu a fost înscrisă pe niciuna dintre listele de sancțiuni publicate și menținute de Organizația Națiunilor Unite, Uniunea Europeană, orice țară din UE, Trezoreria Regatului Unit și Oficiul pentru controlul activelor străine (OFAC) din SUA.

Prin participarea la vânzarea de Abonamente, sunteți de acord cu acești Termeni și, în special, declarați și garantați că:

i) sunteți autorizat și aveți deplina putere de a achiziționa Abonamentele și de a primi NFT-urile în conformitate cu legile care se aplică în jurisdicția dumneavoastră de domiciliu;

ii) nu sunt rezidenți sau domiciliați în nicio jurisdicție exclusă de Platformă sau de un furnizor terț de servicii KYC în procesul KYC (după caz), inclusiv, dar fără a se limita la următoarele state: Afganistan, Angola, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Burkina Faso; Burundi, Insulele Cayman, Republica Centrafricană, Republica Centrafricană, Republica Populară Chineză, Congo (RDC), Coasta de Fildeș (Coasta de Fildeș), Cuba, Columbia, Ecuador, Egipt, Eritreea, Etiopia, Guineea, Guineea-Bissau, Guyana, Haiti, Iran, Irak, Irak, Kosovo, Laos, Liban, Liberia, Libia, Macedonia, Maldive, Mali, Maroc; Myanmar, Nigeria, Coreea de Nord, Panama, Pakistan, Papua NG, Republica Crimeea, Rusia; Serbia, Somalia, Sri Lanka, Senegal; Sudan, Sudanul de Sud, Siria, Trinidad și Tobago, Tunisia, Turkmenistan, Turcia; Uganda, , Ucraina, Statele Unite ale Americii, Uzbekistan, Vanuatu, Vietnam; Venezuela, Yemen, Zimbabwe (denumite colectiv “Jurisdicții restricționate”), sau primirea NFT dintr-o locație dintr-o Jurisdicție restricționată;

iii) sunteți familiarizat cu toate reglementările aferente din jurisdicția specifică în care vă aflați și că primirea și deținerea de jetoane nefungibile (NFT) în acea jurisdicție nu este interzisă, restricționată sau supusă unor condiții suplimentare de orice fel;

(iv) locuiți într-o jurisdicție care ne permite să vindem NFT fără a avea nevoie de autorizație locală;

(v) nu locuiesc într-o jurisdicție care califică NFT-urile emise ca fiind valori mobiliare;

(vi) nu va utiliza NFTs S pentru nicio activitate ilegală, inclusiv, dar fără a se limita la spălarea de bani și finanțarea terorismului;

(vii) sunteți singurul responsabil pentru a stabili dacă achiziția de NFT este adecvată pentru dumneavoastră;

(viii) să înțeleagă riscurile asociate cu NFT-urile.

10. Riscuri

Prin prezenta recunoașteți și sunteți de acord că există riscuri asociate cu primirea NFTurilor, proprietatea NFT-urilor și utilizarea NFT-urilor. Prin primirea și utilizarea NFTurilor, recunoașteți și vă asumați în mod expres aceste riscuri, inclusiv cele menționate mai jos.

Recunoașteți că nu vom fi răspunzători pentru orice eșecuri de comunicare, întreruperi, erori, distorsiuni sau întârzieri pe care le puteți întâmpina atunci când utilizați Elrond blockchain, indiferent de cauză. Ne declinăm în mod expres orice răspundere pentru aceste riscuri.

Acceptați și recunoașteți că nu vom fi responsabili pentru riscurile legate de orice tranzacție legată de NFT-urile dumneavoastră cu terțe părți.

Acceptați și recunoașteți că nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere de acces la NFTurile dvs. din cauza pierderii cheii (cheilor) private, a unei erori de custodie sau a unei erori a cumpărătorului, a pirateriei informatice, a deficiențelor de securitate, a fraudei, a contrafacerii, a atacurilor cibernetice și a altor dificultăți tehnologice.

De asemenea, recunoașteți și sunteți de acord că ați obținut suficiente informații pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la NFT-uri și sunteți singurul responsabil pentru determinarea naturii, valorii potențiale, adecvării și oportunității acestor riscuri pentru dumneavoastră.

Recunoașteți, de asemenea, că valoarea NFT-urilor poate fi extrem de volatilă și subiectivă, precum și că nu există nicio garanție că NFT-urile vor avea sau își vor păstra vreo valoare.

Odată ce dețineți orice NFT, sunteți responsabil pentru orice pierdere sau deteriorare sau pierdere a accesului la NFT și nici Compania, nici oricare dintre licențiatorii săi nu vor avea vreo responsabilitate în astfel de circumstanțe, indiferent de cauză. Înțelegeți și sunteți de acord în mod expres că utilizarea de către dvs. a Platformei și a oricăror NFT-uri este pe riscul dvs. exclusiv și că NFT-urile sunt furnizate “așa cum sunt” și “așa cum sunt disponibile”.

Bancnotele NFT sunt bătute și se bazează pe Elrond Blockchain. Astfel, o funcționare defectuoasă, o funcție neintenționată sau o operațiune neprevăzută a Elrond Blockchain poate face ca NFT-urile să devină defecte sau să funcționeze în mod neașteptat. Mai multe informații despre Elrond pot fi găsite la www.elrond.com.

Un portofel și NFT-urile pe care le conține pot fi accesate numai cu ajutorul cheii private atribuite portofelului sau al unui contract inteligent care controlează portofelul. Sunteți responsabil pentru protejarea și întreținerea portofelului, a cheilor private, a oricăror token-uri și NFT-uri sau a criptoactivelor asociate acestora, precum și pentru protecția cheii private și a portofelului împotriva accesului neautorizat al unor terțe părți. Pierderea cheilor private poate duce la pierderea iremediabilă a NFT-urilor. Vă recomandăm să solicitați consultanță profesională cu privire la gestionarea în siguranță a cheilor private. În plus, NFT-urile sunt de obicei transferate în mod digital, prin intermediul unor mijloace electronice care nu sunt controlate sau reglementate de nicio entitate. În măsura în care o NFT este transferată în mod eronat către o destinație greșită, este posibil să nu o puteți recupera, deoarece tranzacțiile NFT sunt, în general, irevocabile.

Anumite evenimente pot duce la neplata primelor. Astfel de măsuri pot fi impuse ca urmare a acțiunilor sau omisiunilor dvs., a actelor unui hacker sau ale unui alt actor rău intenționat sau a unui eveniment de forță majoră.

11. Impozite

Sunteți responsabil pentru plata tuturor taxelor și impozitelor, taxelor impuse de orice autoritate guvernamentală, asociate cu utilizarea de către dvs. a NFT-urilor și a contractului inteligent (inclusiv, fără limitare, orice taxe care pot deveni plătibile ca urmare a deținerii, transferului, achiziției, vânzării de către dvs. a oricăror NFT-uri, după caz).

12. Reprezentări

Prin prezenta, declarați că sunteți bine informat, experimentat și sofisticat în utilizarea tehnologiei blockchain, a contractelor inteligente și în inițierea de tranzacții bazate pe Elrond.

Prin prezenta, declarați că nu vă veți angaja în niciun atac, hack, atac de refuz al serviciului, interferență sau exploatare a oricărui contract inteligent NFTs.

Nu oferim nicio declarație sau garanție, expresă sau implicită, scrisă sau verbală, făcută de către sau în numele nostru în legătură cu acestea, inclusiv orice declarație sau garanție de titlu, funcționalitate, vandabilitate, utilizare, securitate, adecvare sau adecvare la un anumit scop sau calitate tehnică a oricărui NFT.

13. Nu este un instrument financiar

Vă rugăm să rețineți că NFT-urile nu reprezintă valori mobiliare sau instrumente financiare. În acest sens, vă rugăm să rețineți următoarele:

(i) NFT nu sunt garantate cu monede Fiat sau alte active;

(ii) Nu se acordă acțiuni în capitalul social al Societății (și implicit nici drepturi de vot în cadrul Societății), nici alte drepturi privind achiziționarea de acțiuni ale Societății (inclusiv drepturi de opțiune), prin achiziționarea de NFT-uri;

(iii) Nu se acordă dividende legate de eventualele profituri ale Societății către deținătorii de NFT-uri.

14. Limitarea răspunderii

Compania nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră sau față de orice altă terță parte pentru daune, inclusiv orice daune generale, speciale, accidentale, punitive sau indirecte care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice NFT (inclusiv, dar fără a se limita la pierderea de date sau la pierderea de date inexacte sau la pierderile suferite de dumneavoastră sau de terțe părți).

Nu avem nicio răspundere față de Dumneavoastră sau față de o terță parte pentru orice pretenții sau daune care ar putea apărea ca urmare a oricăror plăți sau tranzacții pe care le efectuați prin intermediul contractului inteligent sau a oricărei alte plăți sau tranzacții pe care le efectuați prin intermediul blockchain-ului Elrond în ceea ce privește NFT-urile.

15. Declarații de renunțare

Nimic din acest document sau din orice altă publicație nu constituie o formă de consiliere sau recomandare de investiții din partea Noastră.

Acest document nu reprezintă un prospect sau orice alt document de ofertă publică privind instrumente financiare, investiții sau alte produse/servicii financiare sau produse/servicii reglementate.

După cum s-a menționat mai sus, NFT-urile nu sunt nici structurate, nici vândute ca valori mobiliare sau ca instrumente financiare.

Compania NFT sau oricare dintre membrii echipei nu poate fi trasă la răspundere pentru daunele pe care le-ar putea suferi o persoană care acționează sau pune în aplicare în propria activitate informațiile din acest document.

16. Legături sau trimiteri către alte site-uri web

Site-ul web poate conține linkuri sau trimiteri către alte site-uri web. Cu excepția cazului în care Noi spunem în mod expres contrariul, trebuie să presupuneți că aceste alte site-uri web nu se află sub controlul Nostru. Astfel de hyperlink-uri sau referințe sunt furnizate doar pentru informarea și confortul Dumneavoastră. Noi nu avem niciun control asupra site-urilor web ale terților și nu avem nicio responsabilitate legală pentru acestea.

Utilizarea de către dvs. a unui site web terț poate fi reglementată de termenii și condițiile acelui site web terț.

17. Legea aplicabilă

Acești Termeni și relația dintre Dumneavoastră și Noi creată prin aceasta vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

18. Amendamente

Ne putem rezerva dreptul, la discreția noastră unică și absolută, de a amenda, modifica, schimba sau completa acești Termeni.

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta la office@micri.ro.