NFT-uri pentru Diamantele de Laborator

Misiunea MICRI

NFT-urile Pure Diamond sunt NFT-urile vândute de Casa de Bijuterii MICRI, care, a produs cu succes un diamant cultivat în laborator cu aceleași proprietăți chimice, optice și fizice ca și diamantele extrase din minele naturale. NFT-urile Pure Diamond vă permite să deveniți parte a proiectului și misiunii noastre.

MICRI a început ca si Casă de Bijuterii în 1991, iar Consiliul de administrație din spatele companiei MICRI are o experiență cumulată de peste 75 de ani în industria diamantelor și a bijuteriilor.

Piață diamantelor de laborator

Am analizat tendințele de pe piață și am stabilit că există o schimbare în direcția fabricării și adoptării diamantelor cultivate în laborator.

Potrivit CNN, chiar și marile companii precum PANDORA și Signet au început să adauge aceste diamante cultivate în laborator în liniile lor de produse și să le vândă.Unii cumpărători preferă prețul și disponibilitatea diamantelor crescute în laborator în comparație cu cele extrase din mine, în timp ce alții preferă natura etică a acestora, deoarece minele de diamante sunt cunoscute pentru că au condiții de muncă precare.

Prin ce se deosebesc diamantele cultivate în laborator de diamantele extrase în mod natural?

Singura diferență între diamantele cultivate în laborator și cele care apar în mod natural este modul în care sunt fabricate.

Potrivit VOGUE, mai multe companii deținătoare de bijuterii confirmă că ambele au o structură cristalină cubică, o conductivitate termică ridicată și aceeași formulă chimică, dispersie optică, indice de refracție, densitate și duritate Mohs.

De ce le numim “Diamante Pure”?

Impact Etic

Nu este un secret că căutarea diamantelor a contribuit la suferința umană. Impactul a fost deosebit de grav în Africa, care conține o mare parte din rezervele naturale de diamante din lume. Rapoarte detaliate și chiar filme precum Blood Diamond au făcut lumină asupra modului în care exploatarea diamantelor naturale alimentează munca forțată, violența și nenumărate victime..

Deoarece diamantele naturale schimbă multe mâini după descoperirea lor, rămâne riscul ca un diamant extras să fie în continuare asociat cu un conflict. Dar, chiar dacă industria ar putea cumva să elimine complet aceste riscuri etice, mai există o altă victimă de luat în considerare: mediul înconjurător.

Impact Ecologic

Exploatarea diamantelor naturale poate devasta ecosistemele de mediu. Iată două exemple despre modul în care cele mai populare tehnici de extragere a diamantelor fac ravagii ecologice.
1. Extracția marină, practicată în mod obișnuit în prezent, utilizează nave mari cu țevi puternice, care deseori forează adânc în fundul mării pentru a ajunge la depozitele de diamante. Țevile aspiră fără discernământ tot ce se află în calea lor, dislocând și perturbând viața marină.
2. Exploatarea minieră în carieră deschisă, una dintre cele mai vechi tehnici, necesită săparea la kilometri adâncime sub suprafața pământului. Procesul poate deplasa aproximativ 1.700 de tone de pământ pentru un diamant brut de un carat. Acest lucru duce la defrișări, la eroziunea solului și la epuizarea terenurilor agricole prețioase

Colecția de NFT-uri "Diamant Pur" creată de MICRI

Alege unul dintre NFT-urile noastre și fii parte din misiunea noastră de prevenire a IMPACTULUI ETIC și ECOLOGIC.

NFT Gold

Beneficii:
- 10% reducere
- îngrijirea gratuită a bijuteriilor
- asistență personală specializată
Cumpără NFT

NFT Carbon

Beneficii:
- 20% reducere
- îngrijirea gratuită a bijuteriilor
- asistență personală specializată
- acces la evenimente private
Cumpără NFT

DIAMANTE DE LABORATOR create de MICRI

Toți avem mașinile noastre de timp, nu-i așa? Cele care ne duc înapoi sunt amintirile… Iar cele care ne duc înainte, sunt visele– H.G. Wells

>
În 2018, Micri și Carbon Dynamics, au pornit cu cele mai moderne echipamente din lume și, aduc în echipă cercetători de renume internațional. Astfel, suntem specializați în producția de diamante prin procedeul CVD (depunere chimică de vapori).

Suntem pasionați de diamante și le iubim, atât cele naturale, cât și cele realizate în laborator. Cu dedicație și inovație, vă oferim posibilitatea de a intra în noua eră a diamantelor cultivate în laborator. Toate diamantele realizate de compania noastră sunt certificate de IGI (International Gemological Institute) din Anvers și sunt gravate cu laser. Oferim un certificat care atestă faptul că diamantele noastre sunt fabricate în Uniunea Europeană și lustruite în Anvers, folosind energie electrică generată din surse regenerabile, având astfel o amprentă de carbon neglijabilă.

Fondurile colectate de pe urma NFT-urilor vândute vor fi folosite în cercetare și dezvoltare pentru a crea produse de înaltă calitate.