NFT-uri pentru Diamantele de Laborator

NFT-urile Pure Diamond sunt NFT-urile vândute de Casa de Bijuterii MICRI, care, este prima casă de bijuterii din România care utilizează cu success, în realizarea bijuteriilor, diamante crescute în laborator cu aceleași proprietăți chimice, optice și fizice ca și diamantele extrase din mină. NFT-urile Pure Diamond vă permite să deveniți parte a proiectului și poveștii noastre.

MICRI a început ca si Casă de Bijuterii în 1991, iar Consiliul de administrație din spatele companiei MICRI are o experiență cumulată de peste 75 de ani în industria diamantelor și a bijuteriilor.

Piață diamantelor de laborator

Am analizat tendințele de pe piață și am stabilit că există o schimbare în direcția fabricării și adoptării diamantelor crescute în laborator.

Potrivit CNN, chiar și marile companii precum PANDORA și Signet au început să adauge aceste diamante crescute în laborator în liniile lor de produse și să le vândă. Unii cumpărători preferă prețul și disponibilitatea diamantelor crescute în laborator în comparație cu cele extrase din mine.

Prin ce se deosebesc diamantele crescute în laborator de diamantele extrase în mod natural?

Singura diferență între diamantele crescute în laborator și cele care apar în mod natural este modul în care sunt fabricate.

Potrivit VOGUE, mai multe companii deținătoare de bijuterii confirmă că ambele au o structură cristalină cubică, o conductivitate termică ridicată și aceeași formulă chimică, dispersie optică, indice de refracție, densitate și duritate Mohs.

Dezvoltarea atât de avansată a tehnologiei zilelor noastre a făcut posibilă creșterea diamantelor de înaltă calitate, care a devenit o reușită a laboratoarelor prezentului. Din punctul de vedere fizic și al respectării calităților 5C (Carat, Clarity, Colour, Cut, Certificate), acestea sunt identice cu cele care zac ascunse în adâncurile pământului, la sute de kilometri adâncime, și păstrează unicitatea specifică lor, reamintind că nu există 2 diamante de laborator la fel.

Un diamant extras din mină se formează în mod natural la adâncime, sub scoarța terestră, unde temperaturile și presiunile sunt foarte ridicate. Aceste diamante pot fi exploatate doar atunci când vulcani rari erup și le aduc aproape de suprafață. Noi imităm același proces în laboratorul nostru folosind un proces de înaltă presiune și temperatură ridicată (HPHT) sau un proces de depunere chimică în stare de vapori (CVD). Ceea ce începe ca o sămânță de diamant – o felie minusculă de diamant – înflorește într-un diamant mare și brut, pe măsură ce atomii de carbon cresc în jurul său. Aceste piese elegante sunt crescute în laboratoare certificate care utilizează energie foarte limitată și nu emit aproape deloc emisii.

COLECȚIA DE NFT-URI "DIAMANT PUR" CREATĂ DE MICRI

Alege unul dintre NFT-urile noastre și fii parte din povestea noastră.

NFT Gold
49 RON

Beneficii:
- 10% reducere
- îngrijirea gratuită a bijuteriilor
- asistență personală specializată
Cumpără cu 49 RON

NFT Carbon
99 RON

Beneficii:
- 20% reducere
- îngrijirea gratuită a bijuteriilor
- asistență personală specializată
- acces la evenimente private
Cumpără cu 99 RON

DIAMANTE DE LABORATOR

Toți avem mașinile noastre de timp, nu-i așa? Cele care ne duc înapoi sunt amintirile… Iar cele care ne duc înainte, sunt visele– H.G. Wells

În 2018, Micri și Carbon Dynamics, au pornit cu cele mai moderne echipamente din lume și, aduc în echipă cercetători de renume internațional. Astfel, suntem specializați în producția de diamante prin procedeul CVD (depunere chimică de vapori).

Suntem pasionați de diamante și le iubim, atât cele naturale, cât și cele realizate în laborator. Cu dedicație și inovație, vă oferim posibilitatea de a intra în noua eră a diamantelor de laborator. Toate diamantele pe care le utilizăm în realizarea bijuteriilor sunt certificate de IGI (International Gemological Institute) din Anvers și sunt gravate cu laser. Oferim un certificat care atestă faptul că diamantele sunt fabricate în Uniunea Europeană și lustruite în Anvers, folosind energie electrică generată din surse regenerabile, având astfel o amprentă de carbon neglijabilă.

Fondurile colectate de pe urma NFT-urilor vândute vor fi folosite în cercetare și dezvoltare pentru a crea produse de înaltă calitate.

Află mai multe pe: